BEDRIJVEN CENTRUM

VASTE KANTOORRUIMTES - FLEXWERKEN - CURSUSRUIMTE

Ontdek de mogelijkheden Neem direct contact op

WIE ZIJN WIJ

Ondernemen op een A-locatie

DE BANK BURGUM

Waar op de benedenverdieping de focus ligt op gezondheid, is er een etage hoger alle ruimte voor ondernemers uit andere sectoren om zich te vestigen. Ben je op zoek naar een vaste kantoorruimte, flexwerkplek of cursusruimte. Dan ben je bij DE BANK aan het juiste adres.

Als ondernemer kun je gebruik maken van alle voordelen van werken & ondernemen bij DE BANK zoals de gratis parkeergelegenheid rondom het pand en de volledige vrijheid om je bedrijf verder te ontwikkelen. En ook hier kun je als huurder actief meedenken hoe jouw droomkantoor of ideale cursusruimte eruit ziet. 

BEDRIJVEN CENTRUM

BEDRIJVEN CENTRUM

DE FACILITEITEN

Ben jij als ZZP’er op zoek naar een werkplek vanuit waar je af en toe kunt werken, is jouw bureau of bedrijf toe aan de volgende stap én ook een nieuwe locatie of zoek je een ruimte waar je kunt vergaderen, cursussen kunt geven of op aanvraag in groepsverband kunt werken? 

DE BANK is de perfecte locatie voor ondernemers om waardevol te ondernemen. Flexibele werkplekken, samen ondernemen met andere ondernemers en volop doorgroei mogelijkheden!

Benieuwd naar de opties of een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op!

DE BANK

DE BANK

WAAROM?

Ondernemen & werken bij DE BANK in Burgum doe je niet alleen. Door samen te werken bundelen we krachten en bieden we de beste service. Dit in combinatie met een goede bereikbaarheid door De Centrale As, de uitstraling van het pand én de mix van ondernemers maakt dit alles tot de A-locatie in Burgum en omstreken.

ZOEK JIJ NOG EEN RUIMTE OM TE ONDERNEMEN?

ZOEK JIJ NOG EEN RUIMTE OM TE ONDERNEMEN?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Laat van je horen en neem contact met ons op. 

Contact

De bank

Bulthuissingel 2
9251 BW Burgum

info@debankburgum.nl
0511-233003

CONTACT

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.