Op 11 maart is het eindelijk zover; De BANK Burgum opent haar deuren officieel voor het grote publiek. Het belooft een enerverende opening te worden met deelname van alle ondernemers in "oude Rabobank" van Burgum. De BANK Burgum is een bewegings- en gezondheidscentrum dat van alle markten thuis is. Of je nu op zoek bent naar een ultiem genietmoment of aan het revalideren bent! 

 

Agenda van de Open Dag

De Open Dag zal zaterdag 11 maart 2023 om 10.00 aanvangen aan de Bulthuissingel 2 te Burgum (het adres van De BANK Burgum). Nadat iedereen ingestroomd is over de blauwe loper, zal de Open Dag om 10.30 officieel beginnen met een lintjesceremonie en een openingswoord. Geniet ondertussen van een gezonde smoothie, voor de kinderen een luchtkussen en natuurlijk de gezondheidsmarkt. Daarnaast is er de mogelijkheid om kennis te maken met al onze ondernemers in De BANK!

 

Maak kennis met de ondernemers

Alle ondernemers in De BANK hebben een uniek concept die je nergens vindt in Burgum en omstreken. Tijd om tijdens de Open Dag met ze kennis te maken!

 

Werken aan je fit- & belastbaarheid met AAFit

Om goede stappen te kunnen zetten met trainingen en blessures te voorkomen, is het goed om te weten hoe het ervoor staat met je lichaam. Met behulp van de Fitscan maken we een analyse van je lichaamssamenstelling. Deze analyse is een vooruitstrevende methode waarin beschreven wordt waar je lichaam uit bestaat. Zo krijg je een compleet beeld van jouw lichaam en kunnen wij je gerichter begeleiden op weg naar het behalen van jouw persoonlijke doelen. Tijdens de Open Dag biedt AAFit een gratis InBody lichaamsanalyse en kun je hun E-fit programma live testen in de EGYM!

 

Voedingsadvies van Martha

Voedingsadvies is key om fitter te worden en Martha is er een held in! Voedingsadvies kan belangrijk zijn omdat voeding een belangrijke rol kan spelen in het herstel en behoud van een gezonde fysieke conditie. Een gezonde voeding kan bijvoorbeeld helpen bij het verminderen van ontstekingen in het lichaam, het verbeteren van de weerstand en het herstel van spieren en gewrichten. Een gebalanceerd dieet kan ook bijdragen aan een gezonde gewicht en een energiebalans, wat belangrijk is voor het verminderen van de kans op blessures en het verbeteren van de prestaties. Lees hier meer over Martha's Voedingsadviesbureau.

 

Leefstijlcoaching door AllByChange

Een leefstijlcoach kan helpen bij het bereiken van een fitter leven door het bieden van begeleiding en ondersteuning bij het maken van gezonde keuzes op het gebied van voeding, beweging, slaap, stressmanagement en andere aspecten van de levensstijl. Hiervoor moet je ècht bij All By Change zijn. All By Change kan helpen om gedragsveranderingen aan te brengen door het stellen van doelen en het ontwikkelen van een plan om deze doelen te bereiken.

 

Jezelf leren kennen bij In Gesprek Met Mij

In Gesprek Met Mij is een fijne plek om jezelf eens goed in de spiegel aan te kijken, volledig op jouw eigen bewustzijnsniveau. Fitheid gaat immers hand in hand met mentale kracht. Daarom mogen we dit belangrijke aspect niet vergeten te benoemen. Houd jij van jezelf? Dan zul je vanzelf gaan stralen en kun je alles aan!

 

Revalideren met fysiofitness doe je met AAFysio

Kamp je met een blessure of moet je actief revalideren. Dan is AAFysio de partner die je helpt. In samenwerking met AAFit zit je op de juiste plek om optimaal te herstellen van je klacht. Ervaar de kracht van professionele fysiotherapie bij AAFysio. Onze deskundige fysiotherapeuten helpen je bij het verminderen van pijn en het verbeteren van beweeglijkheid.

 

Je herboren voelen met een voetmassage!

Voetzorg is erg belangrijk voor een actief persoon omdat de voeten de basis zijn voor het menselijk lichaam. Iets wat Praktijk Voetzorg & Zo als geen ander weet! Goede voetzorg kan helpen bij het voorkomen van blessures en pijn en kan ook bijdragen aan een betere houding, balans en beweeglijkheid.

 

Krijg weer energie met Oerkracht!

Laaggradige ontstekingen en verzuring in het lichaam veroorzaken in het begin vaak vage gezondheidsklachten, die niet meteen als ziekte te herkennen zijn. Je voelt je niet lekker in je vel en bent prikkelbaar. Ondanks dat je vroeg naar bed gaat, word je niet meer uitgerust wakker. Je hebt een wattig gevoel in je hoofd en kunt niet helder nadenken. Ondanks dat je niet veel eet kom je toch in gewicht aan. Je hebt pijnlijke spieren en gewrichten en voelt je stijf. Kortom, je lichamelijke en geestelijke gezondheid gaan achteruit. Door het verbeteren en herstellen van ontspoorde processen ga je echt grote stappen maken in het verminderen van je gezondheidsklachten. Je wordt energieker en positiever. Je lacht het leven tegemoet en ondanks dat er soms door stress een terugval is, val je niet gelijk om maar veer je met het leven mee. Je geniet weer van sociale contacten en hoeft deze niet meer op het laatste moment af te zeggen omdat je toch te moe bent. Allemaal samen met Oerkracht!

 

Mee met de maatschappij wordt makkelijker met Cerato

Het begeleiden, onderzoeken en behandelen van jeugd en jongeren die intensieve zorg nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen, zodat ook zij deel kunnen nemen aan het maatschappelijk verkeer; dat is wat Stichting Cerato, ons nieuwste BANK-member, doet! Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om mee te gaan met de maatschappij zoals die bij velen van ons wel enigszins past. Voor deze jongeren is Cerato er om hen te helpen in een wereld die constant verandert en druk legt op prestaties om zo toch mee te kunnen in de wereld van vandaag!

 

Een fijne plek voor hoogbegaafde en gevoelige kinderen

HBpunt is een organisatie van specialisten en daarnaast ook een samenwerkingsverband tussen zelfstandige specialisten met een gezamenlijk doel. Ze helpen (vermoedelijk) begaafde en gevoelige kinderen om vanuit een sterke verbinding met zichzelf, de wereld met vertrouwen tegemoet te treden. Deskundig in het helpen van (vermoedelijk) begaafde en gevoelige kinderen om vanuit een sterke verbinding met zichzelf, de wereld met vertrouwen tegemoet te treden.

 

Goede begeleiding tijdens je zwangerschap

Verloskundigen Lief Leven begeleidt de zwangere (en haar partner) zo persoonlijk en goed mogelijk door de zwangerschap, bevalling en/of kraamperiode. Daarnaast heeft de praktijk zich verder gespecialiseerd in de echografie en anticonceptie.

 

Kinderfysiotherapie in Burgum e.o., alleen in De BANK!

De kinderfysiotherapeuten leren en motiveren elk kind spelenderwijs zijn of haar motorische mogelijkheden te ontdekken en trots te zijn op wie ze zijn en wat ze kunnen. Wanneer jouw kind moeilijkheden ervaart bij het bewegen of in de motorische ontwikkeling kunt u bij ons terecht. Spelenderwijs Kinderfysiotherapie is laagdrempelig te benaderen, je kunt ons Spelenderwijs alles vragen tijdens de Open Dag!

 

Kom je langs op 11 maart?

De koffie, een smoothie en een lekker hapje staat voor je klaar om samen met jou De BANK Burgum te ontdekken. We ontvangen je hartelijk om 10.00 voor een praatje of een rondleiding!

De bank

Bulthuissingel 2
9251 BW Burgum

info@debankburgum.nl
0511-233003

CONTACT

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.