BURGUM VITAAL

CENTRUM FOAR SÛNENS

Ontdek de mogelijkheden Neem direct contact op

BURGUM VITAAL

WIE ZIJN WIJ

DE BANK BURGUM

Van persoonlijke droom naar werkelijkheid! Alles voor je gezondheid, onder één dak. Een centrum foar sûnens voor de bewoners van Burgum en omstreken. Ondernemen in een iconisch pand van waarde. In het voormalige gebouw van de Rabobank bieden wij (praktijk-)ruimte aan voor ondernemers o.a. in de gezondheidssector. 

Gevestigd op een A-locatie, samen ondernemen, gratis parkeergelegenheid rondom ons pand voor cliënten en/of patiënten, tijdens je lunchpauze sporten bij AAFysio én op loopafstand van het centrum. Dé ideale plek om jouw bedrijf te vestigen, voorzien van alle faciliteiten en de mogelijkheid om actief mee te denken in de look & feel van jouw nieuwe bedrijfsruimte. Want samen zijn wij DE BANK. 

Centrum foar sûnens

CENTRUM FOAR SÛNENS

De mogelijkheden

Wanneer je via de voordeur binnenkomt, kom je direct terecht op de juiste plek. De centrale hal verwelkomt je. Daaromheen vind je de ruimtes waar ondernemers zich kunnen vestigen. Met genoeg sanitaire voorzieningen, knusse wachtruimtes met oog op privacy én ondanks de ruimtelijke opzet voelt het smûk. Dit is de unanieme reactie van iedereen die DE BANK bezoekt. 

Een gevoel dat belangrijk is voor niet alleen ondernemers, maar ook klanten, patiënten en cliënten. 

Onze ruimtes zijn al te huur vanaf 12m2.

Meer weten? Neem contact op voor de mogelijkheden! 

DE BANK

DE BANK

WAAROM?

Ondernemen & werken bij DE BANK in Burgum doe je niet alleen. Door samen te werken bundelen we krachten en bieden wij de beste service. Dit in combinatie met een goede bereikbaarheid door De Centrale As, de uitstraling van het pand én de mix van ondernemers maakt DE BANK tot de A-locatie in Burgum en omstreken voor huurders én bezoekers. 

ZOEK JIJ NOG EEN RUIMTE OM TE ONDERNEMEN?

ZOEK JIJ NOG EEN RUIMTE OM TE ONDERNEMEN?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Laat van je horen en neem contact met ons op. 

Contact

De bank

Bulthuissingel 2
9251 BW Burgum

info@debankburgum.nl
0511-233003

CONTACT

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.